ВХІД ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: mgc, camaro, Vlad-off, Maxwell  
Форум » 4ervonograd.at.ua » Музика » ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР (V.PRO)
ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР
DelДата: Вівторок, 2011 Квітень 05, 16:04 | Сообщение # 1
Группа: Видалені





ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР
або клубна історія нашого міста
Клубне життя міста рухається, але я пропоную розповісти про Вільний Простір як початок клубної ейфорії яке охопило місто Червоноград, саме про початок клубних вечірок а зокрема про золоті часи Диско Ч клуб. Багато чого змінилося з часів Вільного Простору змінилося багато резидентів клубу DJ.LYOLIK DJ.GABBER(ШУМОFF) DJ.GERMAN DJ.JASHA DJ.GOLD DJ.DJYN DJ.FRAN4ESCO... кожен ді-джей створював настрій на танцювальній сцені Диско Ч клуб.
Пропоную розповідь про DJ.LYOLIK (SUN) який організував ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР. Кожого року в Диско Ч клуб приїжджали ді-джеї з різних міст зокрема зі Львова , Ужгорода , Рівного , Івано-Франківська...
Була створена ді-джейська Червоноградська команда))) для створення вечірок - DJ'S BANDA (DJ.LYOLIK /диско ч клуб/ DJ.AZIK /імпреза-бар зараз Гульбарій/ DJ.DIM@ /100,5 FM/) З кожним роком цей фестиваль набирав оберти, в 2001 році в нас іграли: DJ.JAY /lviv/ (автор аудіо-касет RAVE ZONE goldlion studio), PAVEL & MIXAL /romantik club lviv/стиль музики speed garage, DJ.VO! /сафарі - club/, MC PETROVICH /avrora kalush/також мав бути з Калуша DJ.JAM, але по якійсь причині його небуло, DJ.VAN GOGH /picasso lviv/ який демонстрував красиве electro лейблу lowspirit,під якого люди налаштувалися у клуб зі свистками, DJ.MIKI /viva club/, DJ.PAUL WHEATEN /viva club пізніше bit club bit/, ROMAN SHPAK /гранд-клуб "Софія"/ з теплими ритмами прямо з kazatip у стилі discohouse,latina, DJ.DERRICK & MAX NRG /electrick dj's/ з ламаними ритмами d'n'b & jungle, DJ.BOBROVSKI DJ.ШУМОFF DJ.НЕВІДОМИЙ (102,5fm програма терті перці, club "Лялька"), DABEE КУЗЬ'MICH (bit club beat)
У наступні роки вечірки Вільний Простір були яскравими та динамічними: дискотека під відкритим небом,більше ді-джеїв, у серіях вечірок Вільний Простір брали участь ді-джеї з попередніх років,а також і нові ді-джеї у цей час для нашого міста: TONICKA, A'MAY, ATAMANOV, VIC, DILFIN, VIKK, КУЗЯ, BURATINO, VERONIKA, ді-джеї нашого міста DJ.GERMAN, DJ.JASHA, DJ.L!B@.
На даний момент місто потихеньку відходить від клубної кризи....
 
Форум » 4ervonograd.at.ua » Музика » ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР (V.PRO)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки: