Червоноградські дискотеки
|
|
|
|
camaro | Дата: Четвер, 2009 Березень 12, 21:21 | Сообщение # 46 |
Designer
Награды: 0
Статус: Offline
| однозначно позитивно!
|
|
| |
Fran4eska | Дата: Четвер, 2009 Березень 12, 21:49 | Сообщение # 47 |
Прекрасна половина нашого сайту.
| Quote (mgc) Quote (qnRumbambar/qn)uzqпросто ще не ясно як люди в Червонограді ставляться до драму. /uzq/uzquote позитивно)) однозначно)
"Щастя не в тих жінках з якими хочеться спати... а в тих, з якими хочеться прокидатись.... "
|
|
| |
Rumbambar | Дата: П`ятниця, 2009 Березень 13, 03:08 | Сообщение # 48 |
Рядовой
| тоді думаю проблем не буде, готуйтесь до бомбової драменбейс вечірки =)
|
|
| |
camaro | Дата: П`ятниця, 2009 Березень 13, 09:02 | Сообщение # 49 |
Designer
| Quote (Rumbambar) тоді думаю проблем не буде, готуйтесь до бомбової драменбейс вечірки =) викладай інформацію, я підготую афішу!
|
|
| |
brytva | Дата: Субота, 2009 Березень 14, 10:59 | Сообщение # 50 |
Рядовой
| DRUM & BASS ВЖЕ ВМЕР ДАВНИМ ДАВНО І ВСЕ РАЗ БІЛЬШЕ СТАЄ МЕНШ ПОПУЛЯРНІШИМ , ЩОДО ЧЕРВОНОГРАДУ ТО ВАПШЕ НЕКАНАЄ В НАС ТАКЕ ХІБА ТРЕБА ЗАРЯЖАТИ ВСІХ ЕКСТЕЗУХАМИ ШОБ ВСІХ ПЕР ДРАМ, ЛІПШЕ ПО МІНІМАЛУ ВИСТУПИТИ
|
|
| |
Maxwell | Дата: Субота, 2009 Березень 14, 16:43 | Сообщение # 51 |
Trance Music Listener
| Quote (brytva) DRUM & BASS ВЖЕ ВМЕР ДАВНИМ ДАВНО І ВСЕ РАЗ БІЛЬШЕ СТАЄ МЕНШ ПОПУЛЯРНІШИМ Не згідний з тобою, драм сильна музика, прогресивна, я наприклад драм 50/50 слухаю, більше Trance&Progressive Quote (brytva) ЩОДО ЧЕРВОНОГРАДУ ТО ВАПШЕ НЕКАНАЄ В НАС ТАКЕ ХІБА ТРЕБА ЗАРЯЖАТИ ВСІХ ЕКСТЕЗУХАМИ ШОБ ВСІХ ПЕР ДРАМ А ти на драм-н-басс паті колись був в нашому місті? Скільки там народу було?
|
|
| |
brytva | Дата: Субота, 2009 Березень 14, 23:17 | Сообщение # 52 |
Рядовой
| ЦЕ ТИ ПРО ЯКІ ПАТІ В НАС НЕБУЛО ТАКОГО НІКОЛИ ХІБА ШО НА ПРИМІТИВНОМУ РІВНІ ЛІТОМ В ПАРКУ А ТАК КОНКРЕТНО НІКОЛИ ЇХ І НЕБУЛО, ВЗАГАЛІ ТО МОЯ ДУМКА ЯКШО ВЖЕ ОРГАНІЗОВУВАТИ НОРМАЛЬНУ ВЕЧІРКУ ПРИСВЯЧЕНУ ДРАМУ ТО ТРЕБА ЗАПРОШУВАТИ БІЛЬШ МЕНШ ВІДОМИХ ДЖ ЯКІ ДРАМ ГРАЮТЬ ЗІ СТАЖЕМ І ВМІЮТЬ КОВБАСИТИ НАРОД І ЦЕ МАЄ БУТИ МІНІМУМ НА ТРЕКУ БО ТАМ ПЛОЩА ПОЗВОЛЯЄ, АЛЕ ЦИМ НІХТО НЕБУДЕ ЗАЙМАТИСЯ ХІБА ТІЛЬКИ ПИЗ...ТИ ПРО ТО БО ПРОСТО НЕМА ТИХ ЛЮДЕЙ ЯКІ В ЦЬОМУ РОЗБИРАЮТЬСЯ КОНКРЕТНО В ОРГАНІЗАЦІЇ ТАКИХ ЗАХОДІВ
|
|
| |
Maxwell | Дата: Неділя, 2009 Березень 15, 12:17 | Сообщение # 53 |
Trance Music Listener
| Quote (brytva) ЦЕ ТИ ПРО ЯКІ ПАТІ В НАС НЕБУЛО ТАКОГО НІКОЛИ ХІБА ШО НА ПРИМІТИВНОМУ РІВНІ ЛІТОМ В ПАРКУ А ТАК КОНКРЕТНО НІКОЛИ ЇХ І НЕБУЛО, ВЗАГАЛІ ТО МОЯ ДУМКА ЯКШО ВЖЕ ОРГАНІЗОВУВАТИ НОРМАЛЬНУ ВЕЧІРКУ ПРИСВЯЧЕНУ ДРАМУ ТО ТРЕБА ЗАПРОШУВАТИ БІЛЬШ МЕНШ ВІДОМИХ ДЖ ЯКІ ДРАМ ГРАЮТЬ ЗІ СТАЖЕМ І ВМІЮТЬ КОВБАСИТИ НАРОД І ЦЕ МАЄ БУТИ МІНІМУМ НА ТРЕКУ БО ТАМ ПЛОЩА ПОЗВОЛЯЄ, АЛЕ ЦИМ НІХТО НЕБУДЕ ЗАЙМАТИСЯ ХІБА ТІЛЬКИ ПИЗ...ТИ ПРО ТО БО ПРОСТО НЕМА ТИХ ЛЮДЕЙ ЯКІ В ЦЬОМУ РОЗБИРАЮТЬСЯ КОНКРЕТНО В ОРГАНІЗАЦІЇ ТАКИХ ЗАХОДІВ Ну ти замахуєшся на професіональний рівень, все і одразу хочеш отримати!, хм... а про наше місто ти не подумав, як воно себе поводить на таких вечірках, що на них відбувається, як себе поводить молодь? повір якщо хоть якісь "примітивні" це вже щось означає, народ треба вчити а не давати одразу волю, буде повно збитків а не прибутку, та ще й погана репутація.
|
|
| |
brytva | Дата: Понеділок, 2009 Березень 16, 01:14 | Сообщение # 54 |
Рядовой
| ТИ Я ТАК ПОНЯВ ВЗАГАЛІ БЕЗ ДУПЛЯ В НОРМАЛЬНИХ РЕЧАХ І НІКОЛИ ЇХ НЕБАЧИВ, МАЄ БУТИ ШОУ , ТІЛЬКИ ШОУ БО ТІЛЬКИ ЦЕ ХАВАЄ НАРОД, А ТОБІ СКІЛЬКИ РОКІВ ЯКШО НЕ СЕКРЕТ?
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 16, 13:59 | Сообщение # 55 |
Admin
| Що ти маэш на увазі ШОУ. Під словом ШОУ при драм-н-басі,конкурси - призи,неймовірне світло(лазерне чи яке) чи класних танцорів запросити вони у місті є, дж - необов"язково шумова, невідомого , деріка , тоніку (чи ще когось) запрошувати для початку можна наших дж. яку іграють музику негірше чим зірки, наприклад Франческо хоть і в диско Ч клубі - маленькою репутацією в місті на R"N"B & DRUM'N'BASS 2007 року- паті відіграв про100 супер, хто тоді був той пам"ятає,шалена вечірка,є діджеї які закінчили музичну школу і мають непогані навики у драмі,Dj.neonix який сам з Червонограда а іграє майже у всіх драм-н-басових веічрок Львова. До чого веду що не все зразу, якщо дуже робити супер-пупер треба і вложити, і ще також щоб у цьому непрогоріти... А трек на мою думку підходить більш під Трансову атмосферу. Я думаю шо Вероніка 20 числа буде нетільки техно прогресивне лупити , а ще й будуть елементи трансу, я думаю що Трек непрогадав, хоча все може бути... Плануємо зробити згодом дискотеку на площі як колись було, апаратура - частково. ді-джеї - непроблема, треба лише: час, погода, дозвіл, саме головне СПОНСОРИ: але вже є на приметі куди звернутися... Незнаю чи вийде щось з цього - треба детально все обміркувати щоб все спрацювало...
|
|
| |
Fran4eska | Дата: Понеділок, 2009 Березень 16, 21:14 | Сообщение # 56 |
| Quote (brytva) МАЄ БУТИ ШОУ , ТІЛЬКИ ШОУ БО ТІЛЬКИ ЦЕ ХАВАЄ НАРОД Шоу це звчайно добре,але не для наших людей,їх не цим заохочувати треба... Нормально організована дрампаті з хорошою атмосферою...прийде купа людей, і ніфіга в нас драм не помер, я б сказала наоборот багато хто тільки підтягується і починає його слухати.. Про100 це однозначно має бути не жестяк я шось полегше і доступна ціна на вході
"Щастя не в тих жінках з якими хочеться спати... а в тих, з якими хочеться прокидатись.... "
|
|
| |
Maxwell | Дата: Вівторок, 2009 Березень 17, 09:42 | Сообщение # 57 |
Trance Music Listener
| Quote (brytva) ТИ Я ТАК ПОНЯВ ВЗАГАЛІ БЕЗ ДУПЛЯ В НОРМАЛЬНИХ РЕЧАХ І НІКОЛИ ЇХ НЕБАЧИВ, МАЄ БУТИ ШОУ , ТІЛЬКИ ШОУ БО ТІЛЬКИ ЦЕ ХАВАЄ НАРОД Ти не роби одразу висновок що я спец в цій справі, я споживач, а не організатор, маю свою критику.
|
|
| |
brytva | Дата: Вівторок, 2009 Березень 17, 23:10 | Сообщение # 58 |
Рядовой
| НАПРИКЛАД ЯКБИ Я СНОСОРУВАВ ЯКУСЬ ПАТІ ТО ТІЛЬКИ ЗА УЧАСТІ ВІДОМИХ ВИКОНАВЦІВ ПРОСТО БІЛЬШЕ ШАНСІВ ШО НАРОДУ СПОДОБАЄТЬСЯ І ГРОШІ НА ВІТЕР НЕ ВИКИНУТІ!!!!
|
|
| |
Fran4eska | Дата: Середа, 2009 Березень 18, 13:38 | Сообщение # 59 |
| Якшо робити шось грандіозне і запрошувати відомих діджеїв,то і квиток буде коштувати відповідно...Тому,знаючи наш народ, не багато прийде.... Так шо ви там казали проQuote (brytva) ГРОШІ НА ВІТЕР НЕ ВИКИНУТІ!!!! ????????
|
|
| |
Vlad-off | Дата: Середа, 2009 Березень 18, 16:59 | Сообщение # 60 |
Полковник
| Нам треба зробити щось своє для початку, Щоб взнати як народ ставиться до таких вечірок, бо не прикол запросити якогось мега дж якщо народ цим не цікавиться і не моє уявлення хто він такий.Треба починати з малого. Не можливо зійти на вершину гори не побувавши у її підніжжя!!!
|
|
| |