| exuhecefek80 | Дата: П`ятниця, 2026 Червень 19, 15:37 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
| Привіт усім! Я запускаю рекламу свого інтернет-магазину на кількох майданчиках: Google Ads, таргет в Instagram та реклама у блогерів. Замовлення начебто є, але я абсолютно не розумію, який саме канал приносить мені чистий прибуток, а який просто злітає в трубу і працює в мінус. Хто як налаштовував наскрізну аналітику для невеликого бізнесу без величезних бюджетів на розробників?
|
| |
| |
| nekagaxut069 | Дата: П`ятниця, 2026 Червень 19, 15:54 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
| Привіт, тривалий час зливала купу грошей на маркетинг наосліп, орієнтуючись лише на лайки та загальну кількість кліків. Справжнє розуміння ситуації з'явилося тільки тоді, коли я зв'язала докупи витрати на рекламу з даними про реальні оплати з CRM. Повну покрокову інструкцію, як це реалізувати на практиці та почати контролювати кожну гривню, я знайшов у статті за цим посиланням: https://www.binotel.ua/ua....lya-smb . Фахівці Бінотел там дуже просто і без зайвої води розписали, як працює наскрізна аналітика для SMB. Завдяки цим порадам від Binotel я змогла відключити дві збиткові кампанії вже в перший тиждень і переспрямувала бюджет туди, звідки реально йдуть гроші.
Сообщение отредактировал nekagaxut069 - П`ятниця, 2026 Червень 19, 15:55 |
| |
| |