| нужен совет | 
|  | 
| 
| ulialuhmeneva | Дата: Понеділок, 2022 Листопад 28, 20:48 | Сообщение # 1 |  | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 7 Награды: 0 Репутация: 0 Статус: Offline | Здравствуйте. Кто сейчас занимается редактированием видео? Сколько будет стоить данная услуга? |  |  |  |  | 
| 
| werta12 | Дата: Понеділок, 2022 Листопад 28, 21:15 | Сообщение # 2 |  | Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 6 Награды: 0 Репутация: 0 Статус: Offline | даже не подскажу, у самой в планах поучиться это делать |  |  |  |  | 
| 
| ke269741 | Дата: Вівторок, 2022 Листопад 29, 08:23 | Сообщение # 3 |  |  Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 3 Награды: 0 Репутация: 0 Статус: Offline | Добридень. Ось наприклад я зверталася в компанію Ланет в студію відеовиробництва ось сюди https://lanet.pro/ru/ для поправок мого відео. Можу відразу сказати що тут працюють відмінні хлопці, які знають свою роботу на п'ять з плюсом. Вони швидко і якісно виконали мою заявку, після їх роботи я тільки заплатила їм. Так що Ви теж сміливо можете до них звертатися |  |  |  |  | 
| 
| Гость | Дата: Четвер, 2024 Червень 06, 12:12 | Сообщение # 4 |  | Группа: Гости 

| Привіт привіт. Це цікава тема для мене. |  |  |  |  |