Перспектива розвитку нічного клубного життя в нашому місті.
|
|
|
|
camaro | Дата: Четвер, 2008 Серпень 14, 22:24 | Сообщение # 1 |
Designer
Награды: 0
Статус: Offline
| Як не дивно але клубне життя в червонограді потихеньку відновлюється. Правда нам ще далеко до львівських та київських клубів. Будемо надіятися що в нас вони все-ж будуть відкриватися...
|
|
| |
mgc | Дата: П`ятниця, 2008 Серпень 15, 12:17 | Сообщение # 2 |
меломан =)
| будуть) якшо влада добро дасть)) думаю джин з бульою ше памятають як ми в білий дім на прийоми до влади ходили) ну результат на лице) як не було нічого більш-менш нормального так і немає. все впирається в кошти, будуть кошти, будуть дозволи, ліцензії, апаратура і т.д.
|
|
| |
4ervonograd | Дата: П`ятниця, 2008 Серпень 15, 13:42 | Сообщение # 3 |
Admin
| Просто з лайна треба ліпити цукерку,всюди приймати участь,шось нове получається,шось не нове...просто треба організовувати,як не ми то хто? До речі говорять шо підсудом закривається,думаю всі зараз будуть ставку робити на парк...
|
|
| |
mgc | Дата: П`ятниця, 2008 Серпень 15, 13:47 | Сообщение # 4 |
меломан =)
| може й так, але дискотеки там довго не будуть. похолодає, почнеться зима і треба буде іти кудась в приміщення в тепло
|
|
| |
Ticto | Дата: Субота, 2008 Серпень 16, 08:42 | Сообщение # 5 |
Генерал-майор
| просто ми живем на неньці Україні в якій всьо робиться через жо""у. і то не тільки з діскотеками то по всьому так . а коли зробиш то будуть тебе щимити зі всіх боків .
|
|
| |
camaro | Дата: Субота, 2008 Серпень 16, 13:42 | Сообщение # 6 |
Designer
| Тут треба починати зі спонсорів...перепрошую, інвесторів. Без них справа з мертвої точки не зрушиться, це однозначно
|
|
| |
camaro | Дата: Понеділок, 2008 Вересень 01, 14:00 | Сообщение # 7 |
Designer
| а мені вечірки в пятницю і суботу сподобались...нарешті вирвався з роботи...тільки в суботу я надіявся більше шахтарських касок побачити...
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Неділя, 2008 Вересень 28, 16:55 | Сообщение # 8 |
Admin
| ЧЕРВОНОГРАД місто не нависокому клубному рівні,але все одно хочеться побільше хороших та доступних вечірок)
|
|
| |
Del | Дата: Середа, 2008 Жовтень 29, 07:53 | Сообщение # 9 |
| все наладиться , скоро будуть напевно чуть невкожному районі
|
|
| |
camaro | Дата: Четвер, 2008 Жовтень 30, 19:55 | Сообщение # 10 |
Designer
| Quote (Del) все наладиться , скоро будуть напевно чуть невкожному районі головне - щоб на належному рівні...
|
|
| |
Андрюхин | Дата: Неділя, 2008 Грудень 07, 17:52 | Сообщение # 11 |
Дика чоткий пацан
| Cколько уже разговоров об ето...но я щитаю...(ето моё субєктивное мнение) что у всё у нас будет хрошо в плане развития клубной культуры в городе
|
|
| |
mgc | Дата: П`ятниця, 2008 Грудень 12, 08:49 | Сообщение # 12 |
меломан =)
| треба шоб ціни на фен впали і всьо буше в снігу :)))))
|
|
| |
Андрюхин | Дата: Вівторок, 2009 Січень 06, 10:14 | Сообщение # 13 |
Дика чоткий пацан
| Quote (mgc) треба шоб ціни на фен впали і всьо буше в снігу :)))))
|
|
| |
NeoNix | Дата: Неділя, 2009 Січень 18, 12:36 | Сообщение # 14 |
pro.Side
| Ой до Київського рівня нам не треба повірте ))) ну його нафіг, то такий сплошний пафос, всі роблять бал маскарад шоб виділитися і попасти в кадр, і тим більше сумніваюся шо таке станеться в Червонограді =))) а до Львову можна потянутися, але для того треба щось організовувати, робити вечірки по стилям, або пару стилів, і писати LINE UP і вішати в клубі в коридорі шоб народ знав хто з якої години і який стиль музики іграє =)))
Drum and Bass, BreakBeat, BreakZ
|
|
| |
camaro | Дата: Понеділок, 2009 Січень 19, 00:24 | Сообщение # 15 |
Designer
| Quote (NeoNix) Ой до Київського рівня нам не треба повірте ))) ну його нафіг, то такий сплошний пафос, всі роблять бал маскарад шоб виділитися і попасти в кадр, і тим більше сумніваюся шо таке станеться в Червонограді =))) а до Львову можна потянутися, але для того треба щось організовувати, робити вечірки по стилям, або пару стилів, і писати LINE UP і вішати в клубі в коридорі шоб народ знав хто з якої години і який стиль музики іграє =))) тут я згідний - кожен DJ повинен грати свою музику, свій стиль(а не так як робиться в вікторії), а до нього на вечірки ходитимуть люди, які цю музику люблять. і так робиться в кожному менш-більш серйозному клубі. та і DJї повинні іграти постійно в різних клубах - це додає атмосфери різноманітності. а щодо києва - бував я там. по крайній мірі в моєму любимому форсажі обстановка мене не напрягала. а от провінціальна стереотипність якраз мене і душить зсередини...
|
|
| |