ВХІД Промислове обладнання - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: 4ervonograd, NeoNix, Vlad-off, nezabudka  
Промислове обладнання
zenamirnenkoДата: Неділя, 2026 Червень 28, 12:30 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт всім. Потрібна порада тих, хто в темі промислового обладнання. У нас на невеликому виробництві полетів старий привід на конвеєрі, зараз шукаємо заміну. Хтось може простими словами розжувати, як взагалі правильно підібрати мотор-редуктор, щоб він і навантаження тримав, і не згорів через місяць? Може, є якісь базові критерії чи статті тямущі, де все розписано для новачків без складної інженерної термінології? Буду вдячний за будь-які наводки чи лінки, бо треба терміново запускати лінію.

maksimlenivenkoДата: Неділя, 2026 Червень 28, 12:32 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Наша команда минулого року з цим намучилися, коли оновлювали цех. Правильний підбір приводу — це реально головний біль, якщо не знаєш нюансів щодо потужності та передавального числа. Мені свого часу дуже допомогла одна стаття, там якраз розписано все максимально доступно для нашого ринку. Почитай ось тут https://1tv.com.ua/tehnolo....krayini . Там непогано пояснюють, які бувають мотор-редуктори, чому без них зараз взагалі нікуди в індустрії і на що дивитися при купівлі. Якраз розберешся з основами, щоб не переплачувати за зайві кіловати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки: