АНЕКДОТИ
|
|
4ervonograd | Дата: Середа, 2009 Січень 21, 14:10 | Сообщение # 1 |
Admin
Награды: 0
Статус: Offline
| Жарти,приколи...
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Середа, 2009 Січень 21, 14:29 | Сообщение # 2 |
Admin
| Москаля спіймали — Куме!!! — Га? — Хто там у тебе верещить? — Та, москаля спіймали, вбивати будемо! — То я прийду допоможу, щоб швидше було! — Приходь, але швидше не треба! Хіба ж ми стаханівці?!
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Середа, 2009 Січень 21, 14:30 | Сообщение # 3 |
Admin
| У львівському автобусі Львів. В салон автобуса заходить вуйко, дивиться в кутку сидить негр у вишиванці. Вуйко ошелешений підходить до нього і питає: - Синку, ти хто? - Я? Українець! - А я тоді хто? - Не знаю… З вигляду - або жид, або москаль.
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Середа, 2009 Січень 21, 14:31 | Сообщение # 4 |
Admin
| Про кориду Українці в Іспанії: - Кориду бачив? - Бачив. Бугай кацапа затоптав. - Які ж кацапи в Іспанії? - А який недоумок, крім кацапа, попре на бугая з червоним прапором?
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Середа, 2009 Січень 21, 14:32 | Сообщение # 5 |
Admin
| Як одружуватися на росіянці Батько напоумлює сина, котрий зібрався одружуватися на росіянці: — Першої шлюбної ночі кидай наречену на ліжко, щоби вона виховувалася на думці, що Україна — це сила! Потім зірви із себе одяг, хай вона переконається, що Україна — це краса! Тут з кута озивається сивий дід: — А потім починай дрочити, аби вона зрозуміла, що Україна — це незалежність!
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Середа, 2009 Січень 21, 14:41 | Сообщение # 6 |
Admin
| Їде крутий дядько на мерседесі,і в нього спускається колесо. Дядько зупиняється і починає міняти колесо. В цей момент приїжджає трактор з відти вилазить мужик і питає дядька: -Шо робиш? -Шо небачиш колесо знімаю... Мужик бере великий камінь і б"є по склу мерседеса: -А я собі магнітофон візьму...
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 05:55 | Сообщение # 7 |
Admin
| Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому,та й мовить домашнім по-українськи: - А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться.А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли,то я в графі національність написав,що я yкраїнець. Всі очі вилупили…а батько й каже: -Гаваріш,что yкраінєц тєперь? Ну-ну…Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке,а на автобусе,как всє бaндеровци єздят.Понял? А дідусь і собі: -А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну.Как в украінском банкє,1 к 5-і.Харашо? А мати: -Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі,каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз,а Ти будєш кушать картошку,как украінци.Харашо? Сидять всі їдять…А мати знову,підморгуючи до всіx з усмішкою,та й каже: -Ну што синочєк,как оно,xарашо бить украінцем,а-а-а? А той мовчазно так,насуплено та й каже: -Я…я всього тільки як годину українець,а як вас москалів вже ненавиджу..
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 05:55 | Сообщение # 8 |
Admin
| Шабля - Куме, знаєш що по кацапському означає наче українське слово “шабля”? - Ну і що означає по кацапському наше українське слово “шабля”?? - Тихіше, панночко!
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 05:55 | Сообщение # 9 |
Admin
| Летять на літаку німець, француз та росіянин Летять на літаку німець, француз та росіянин. Німець висовує руку із ілюмінатора, через 20 секунд втягує назад і каже: - Над Німеччиною летимо. - Чому? - А бачите вся рука чорна - це дим із заводів Рура. Через півгодини француз проробляє те ж саме, через хвилину втягує руку і каже: - Над Францією пролітаємо. - Чому? - Відчуваєте, рука парфумом пахне. Через годину росіянин висовує руку в ілюмінатор і в ту ж секунду втягує назад. - Ба! А ось і Росія-матінка. - Але як ти так швидко визначив? - Годинник поцупили…
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 05:55 | Сообщение # 10 |
Admin
| Собака москалям продався - Куме, де це ваш собака ? - Та, я його зарiзав. - О-о ! А за що ? - Бо москалям продався ! - Як !? - А ось так ! Приходжу додому - а вiн менi з будки: “ґафф, ґафф !”
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 05:55 | Сообщение # 11 |
Admin
| Вірменське радіо питають Вірменське радіо питають: - Скажіть, як назвати сина, якщо тато - єврей, мама - українка і обоє націоналісти? - Ізяслав.
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 05:56 | Сообщение # 12 |
Admin
| Про грабіжників Проходить змагання трьох країн на найкращого грабіжника - Росії, Англії, США. Спочатку дали змогу показати свою майстерність Американцям, все як положено - багато охорони біля сейфа. Запустили Американців на 5 хвилин, коли час закінчився пішли перевіряти - Американці украли переважно техніку, різні компи. Так само і вийшло з Англійцями, правда вони вкрали тільки різні коштовності. Накінець запускають Росіян - через дві хвилини після того як запустили їх, охорона чує грубий чоловічий голос - Іван, а обойі сдірать?
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 06:01 | Сообщение # 13 |
Admin
| Як кум москаля рятував Сидять два куми, їдять сало. Один другому й каже: - Куме, а ви знаєте, тоті москалі, шляк би їх трафив, але вони такі героїчні, ну такі вже героїчні люди! - Та ви шо таке триндите, куме! - Ну так от. Слухайте. Йду я вчора попри ставок, глип - а там москаль топиться. Я йому: “Може тобі допомогти?”. А він все кричить та й кричить: “Та ну! Та ну!”
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 06:01 | Сообщение # 14 |
Admin
| Хлопець (Х) з дівчиною (Д) у під‘їзді: Д: Викрути лампочку, я в рот візьму. Х: Ти що, дурна, вона ж гаряча?!
|
|
| |
4ervonograd | Дата: Понеділок, 2009 Березень 09, 06:02 | Сообщение # 15 |
Admin
| Околиця Львова, ранок, перехрестя, стоїть ДАЇшник на дорозі. Їде модна така машина, дай думає спиню. Спиняє. - Добрий ранок! - Добрий! - Ваші документи будь-ласка. - Будь ласка! - Вийдіть з машини. - З задоволенням! Виходить здоровенний вуйко в вишиванці, все при ньому, посміхається собі у вуса. - Що гарний настрій? - Гарний. - Відкрийте багажник. - Прошу… Відкриває, а там труп в мішку, порубаний на дрібні шматки, кров м’ясо і все таке… - Шо москаль?… - Еге ж… - Яке прикре самогубство…
|
|
| |