LolliiPOP | Дата: Вівторок, 2024 Жовтень 22, 16:42 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
| У мене магазин автозапчастин. Хочу трішки масштабуватися, є сторіночка в соцмережі, але вона можна сказати що ніяк не рухається і ніхто нею не займається. Хочу дати їй життя, з чого почати?
|
|
| |
liuma1206 | Дата: Вівторок, 2024 Жовтень 22, 16:51 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
| Щоб оживити сторінку вашого магазину автозапчастин, варто почати з аналізу поточної аудиторії та її потреб. Перше, що необхідно — це чітка стратегія контенту. Регулярні пости з акцентом на проблеми клієнтів і як ваші запчастини вирішують ці проблеми, огляди новинок, поради по догляду за авто допоможуть залучити підписників.
Важливо використовувати якісні фото і відео товарів, а також інтерактивні елементи (наприклад, опитування). Рекомендується включити таргетовану рекламу для локальної аудиторії — це швидкий спосіб привернути увагу нових клієнтів.
Не варто забувати про зворотній зв'язок: оперативна відповідь на коментарі та повідомлення підвищить довіру до вашого бренду. Якщо не маєте часу чи ресурсів, варто звернутися до фахівців. Піар-агенція ВАРТО https://www.warto.com.ua/ допоможе з SMM стратегією та професійним веденням соцмереж.
|
|
| |