ВХІД Чому TikTok не пропускає відео у рекомендації - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: 4ervonograd, NeoNix, Vlad-off, nezabudka  
Чому TikTok не пропускає відео у рекомендації
xkristinaxbondДата: Понеділок, 2024 Листопад 11, 20:03 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Я вже кілька разів публікувала відео в TikTok, але вони не потрапляють в рекомендації. Я дотримуюсь усіх правил, створюю якісний контент, використовую хештеги, але все одно не бачу результатів. Що я роблю не так і як можна покращити шанси на потрапляння відео в рекомендації?

ingafrollovaДата: Понеділок, 2024 Листопад 11, 20:25 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Якщо ваші відео не потрапляють в рекомендації https://www.foxy-it.com.ua/uk....dacziyi хоча ви дотримуєтесь правил і створюєте якісний контент, ймовірно, проблема полягає в недостатній взаємодії з аудиторією, низькій якості відео або неправильному використанні хештегів. TikTok активно враховує метрики взаємодії, такі як лайки, коментарі, репости та перегляди, тому важливо заохочувати глядачів до активності. Крім того, перевірте, чи не порушуєте ви правила платформи і чи достатньо високоякісне ваше відео (роздільна здатність, звук). Рекомендую брати участь у популярних челенджах і використовувати релевантні хештеги. Якщо ж хочете прискорити процес, можна звернутись до послуг накрутки метрик, наприклад, від Foxy-IT, щоб збільшити шанси на попадання вашого контенту в рекомендації.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки: